Sandviș Cu Friptură Flatiron Cu Castraveți, Gust De Ghimbir Și Chili Aioli Fantomă

Sandviș Cu Friptură Flatiron Cu Castraveți, Gust De Ghimbir Și Chili Aioli Fantomă
Sandviș cu friptură Flatiron cu castraveți, gust de ghimbir și aioli de chili fantomă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.95 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1011 calorii, 29G de proteine, și 87G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de coriandru, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chipotle-friptură de Platiron marinată cu avocado-gust de porumb, Cina în seara asta: sandviș cu friptură cu castraveți, salată de ghimbir și maioneză Neagră din Chile, și Burger de ton cu aripioare galbene cu gust de castraveți japonezi și aioli Wasabi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic acoperiți chiliul cu apă foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea aproximativ 1 oră până se înmoaie. Aruncați apa, uscați chili-ul, îndepărtați semințele (opțional) și tocați-l aproximativ. Aveți grijă, deoarece acest chili este foarte hot.In un blender, adăugați gălbenuș de ou, ou, suc de lămâie și chili (acești ardei mici împachetează multă căldură, așa că adăugați cât puteți sta). Se amestecă până se omogenizează. În timp ce blenderul este pornit, stropiți în ulei de canola până când aioli se emulsionează și se îngroașă după bunul plac (s-ar putea să nu folosiți tot uleiul) apoi adăugați un vârf de sare după gust.Condimentează carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
AioliAioli
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă așezată la foc mare, până când este foarte fierbinte. Trebuie să fie o tigaie de fier pentru a reține cât mai multă căldură posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți friptura în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lăsați să se rumenească timp de 2 până la 3 minute până se rumenesc bine. Întoarceți-vă pe cealaltă parte și lăsați să se fierbe timp de 2 până la 3 minute.
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați friptura să continue să gătească timp de 5 până la 10 minute. Introduceți un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a fripturii. 120 buc. f Pentru foarte rare, 125 buc. f Pentru rare sau 130 buc. f Pentru rare medii. Când se atinge temperatura dorită, scoateți friptura din tigaie pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Tăiați subțire carnea împotriva bobului.Feliați rulourile de ciabatta în jumătate, scoateți o parte din pâinea interioară moale, creând o fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta RollCiabatta Roll
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Întindeți o parte din aioli de ardei fantomă pe jumătățile superioare ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AioliAioli
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Puneți carnea feliată pe jumătățile inferioare ale rulourilor, urmată de o cantitate generoasă de castraveți, ghimbir și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Stropiți cu suc de lămâie. Închideți sandvișurile și serviți cu mai multe aioli și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
AioliAioli

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista