Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar cu gaz

Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar cu gaz
Nevoie de o curs principal fără gluten? Curcanul afumat de salvie și cimbru pe un grătar cu gaz ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 14 porții cu 577 calorii, 70g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucăți de măr de mărimea pumnului, crenguțe de salvie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar de cărbune, Salvie și cimbru curcan afumat, și Friptură de curcan cu salvie și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți saramură: într-o oală, încălziți 1 qt. apă cu sare și zahăr brun, amestecând pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc, se adaugă 6 qts. apă rece, usturoiul, boabele de piper și jumătate din salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Aruncați piciorul din Turcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Îndepărtați gâtul, coada și măruntaiele din cavități și economisiți pentru sos, dacă doriți. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți pasărea în interior și în exterior. Puneți curcanul într-o oală supradimensionată, cum ar fi o conservă de apă clocotită* și adăugați saramură. Rece, acoperit, 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Înmuiați bucăți de lemn într-un castron cu apă până când sunt folosite (cel puțin 45 de minute), cu o farfurie deasupra pentru a le scufunda. Între timp, scurgeți curcanul, clătiți și uscați. Așezați pe un suport pe o foaie de copt cu margini pentru a usca puțin pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Tăiați frunzele din cimbru rămas. Tăiați suficient de salvie rămasă pentru a face 3 linguri. Într-un robot de bucătărie, rotiți untul, ierburile tocate și șalotele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Glisați degetele între pielea și carnea de curcan, întorcând pasărea pentru a face buzunare de spațiu pe piept, spate și zonele picioarelor. Folosind mâinile, glisați aproximativ 1 lingură. unt de ierburi la un moment dat sub piele în toate buzunarele. Umpleți cavitățile principale de curcan cu crenguțe de salvie rămase și frigărui închise. Tuck sfaturi aripa sub curcan. Introduceți un termometru de carne în cea mai groasă parte a sânului, atingând osul. Frecați curcanul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Pregătiți un grătar pe gaz pentru căldură indirectă scăzută (250 până la 300): puneți o tavă de picurare din aluminiu (cel puțin la fel de mare ca curcanul) sub grătarul de gătit și pe arzătorul din mijloc pentru un grătar cu 3 arzătoare sau pe un arzător pentru un grătar cu 2 arzătoare. Umpleți tava de picurare la jumătate cu apă fierbinte de la robinet (aceasta este zona de căldură indirectă). Cu capacul grătarului deschis, aprindeți zona de căldură directă și întoarceți-vă la mediu (aproximativ 350).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scurgeți 2 bucăți de lemn înmuiate și așezați direct pe arzătoare (nu sub tava de picurare). Închideți capacul și încălziți 10 minute, apoi reglați pentru a menține 250 până la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Odată ce fumul vine de la grătar (poate dura 20 de minute), puneți curcanul cu pieptul pe grătarul de gătit peste tigaia de picurare. Închideți capacul; gătiți și fumați, așezând 2 bucăți de lemn scurse direct pe un arzător aprins la fiecare 30 de minute și adăugând apă în tigaia de picurare, dacă este necesar, pentru a o menține aproximativ pe jumătate plină, până când termometrul pentru carne înregistrează 165 până la 170, 2 1/2 până la 3 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Transferați curcanul într-un platou și cort cu folie. Salvați sucurile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Lăsați curcanul să se odihnească într-un loc cald timp de 15 până la 30 de minute, apoi sculptați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
14
* Găsiți bucăți de măr cu consumabile pentru grătar. Dacă oala nu se potrivește în frigider, folosiți un cufăr cu gheață: puneți pasărea într-o pungă de saramură de curcan (cumpărați în magazinele alimentare și la williams-sonoma.com). puneți punga în piept, turnați saramură peste curcan și sigilați bine punga; adăugați gheață pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Faceți înainte: înfășurați curcanul drenat, sărat etanș și răciți cu până la 1 zi înainte de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții14
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista