Saltimbocca de pui cu sos de lamaie

Saltimbocca de pui cu sos de lamaie
Saltimbocca de pui cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 567 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, orzo de morcovi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Saltimbocca sănătoasă de pui cu lămâie cu salată de Kale masată, Saltimbocca de pui cu sos de ciuperci, și Saltimbocca de vițel și lămâie.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic pe suprafața de lucru. Folosind ciocan de lemn, pui Lira la 1/3-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Așezați 2 frunze de salvie deasupra fiecărei jumătăți de piept de pui. Acoperiți fiecare piept de pui cu 2 felii de prosciutto, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ProsciuttoProsciutto
4
Întindeți 1/2 cană de făină pe farfurie. Întoarceți puiul în făină pentru a acoperi ușor ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pui, prosciutto în jos; gatiti 4 minute. Întoarceți puiul și gătiți doar până când este gătit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Pui întregPui întreg
7
Se transferă în platou și se acoperă pentru a se încălzi; rezervați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Bateti vinul cu restul de 2 lingurite de faina intr-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați bulion și suc de lămâie în aceeași tigaie; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați amestecul de vin; bateți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți sosul peste pui și serviți cu orzo de morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
MorcovMorcov
SosSos
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista