Saltimbocca de pui cu sos de lamaie
Saltimbocca de pui cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 567 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, orzo de morcovi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Saltimbocca sănătoasă de pui cu lămâie cu salată de Kale masată, Saltimbocca de pui cu sos de ciuperci, și Saltimbocca de vițel și lămâie.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic pe suprafața de lucru. Folosind ciocan de lemn, pui Lira la 1/3-inch grosime.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați 2 frunze de salvie deasupra fiecărei jumătăți de piept de pui. Acoperiți fiecare piept de pui cu 2 felii de prosciutto, apăsând pentru a adera.
Întindeți 1/2 cană de făină pe farfurie. Întoarceți puiul în făină pentru a acoperi ușor ambele părți.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui, prosciutto în jos; gatiti 4 minute. Întoarceți puiul și gătiți doar până când este gătit, aproximativ 3 minute.
Se transferă în platou și se acoperă pentru a se încălzi; rezervați tigaia.
Bateti vinul cu restul de 2 lingurite de faina intr-un bol mic.
Adăugați bulion și suc de lămâie în aceeași tigaie; se aduce la fierbere.
Adăugați amestecul de vin; bateți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți sosul peste pui și serviți cu orzo de morcov.