Salsa Verde-Roșii

Salsa Verde-Roșii
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa cu roșii verzi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, ceapă, ardei iute jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa de roșii verzi a lui Peg, și Salsa De Roșii Verzi.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, ceapa, chili-ul, coriandrul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați avocado în castron și aruncați ingredientele împreună. Se condimentează cu sare și piper suplimentar. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Serviți cu chipsuri de tortilla, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista