Salsa proaspătă

Salsa proaspătă
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți Fresh Zesty Salsan acasă. Această rețetă servește 32. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi are 15 calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 15 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ceapă verde, oregano, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 19%. Ton pe grătar cu salsa de roșii proaspete, ton pe grătar cu salsa de roșii proaspete și salsa zestă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte. Se pastreaza pana la 1 saptamana.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista