Salsa Picantă De Roșii

Salsa Picantă De Roșii
Salsa picant de roșii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de roșii, suc de portocale, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Rețete similare sunt Salsa Picantă De Roșii, Avocado la grătar cu salsa picantă de roșii, și Salsa picantă și acidulată de mango și roșii.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți roșiile, coriandrul, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de portocale și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie. Pulsați până când ingredientele sunt combinate, dar încă groase. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați într-un castron mic și serviți cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista