Salsa Fresca

Salsa Fresca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Frescan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 421 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Încearcă Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, și Salsa fresca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un bol de amestecare, combinați toate ingredientele împreună. Aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista