Salsa De Roșii La Grătar
Rețeta Salsan de roșii la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, roșii de moștenire, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar, Salsa De Roșii La Grătar, și Aperitive Salsan De Roșii La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente pe grătar la foc mediu-mare (400), tăiați părțile în sus. Grătar 4 minute; scoateți jalapeo și întoarceți roșiile și ceapa. Grill încă 4 minute.
Scoateți tulpina din roșii.
Combinați toate ingredientele, cu excepția coriandrului, în recipientul unui robot de bucătărie; pulsați până când amestecul este tocat mărunt.
Se toarnă amestecul într-un castron; se amestecă coriandru.