Salsa De Roșii La Grătar

Salsa De Roșii La Grătar
Rețeta Salsan de roșii la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, roșii de moștenire, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar, Salsa De Roșii La Grătar, și Aperitive Salsan De Roșii La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente pe grătar la foc mediu-mare (400), tăiați părțile în sus. Grătar 4 minute; scoateți jalapeo și întoarceți roșiile și ceapa. Grill încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți tulpina din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Combinați toate ingredientele, cu excepția coriandrului, în recipientul unui robot de bucătărie; pulsați până când amestecul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se toarnă amestecul într-un castron; se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista