Salsa De Roșii Galbene Tropicale

Salsa De Roșii Galbene Tropicale
Salsa de roșii galbene tropicale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați papaya, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salsa De Roșii Galbene, Salsa de roșii roșii și galbene, și Salsa de roșii galbene de foc și fructe.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista