Salsa De Porumb Cu Var

Salsa De Porumb Cu Var
Salsa de porumb cu var ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $3.01 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 1. Această rețetă este plăcută de 156 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii de viță de vie, jalapeinculos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui de tei tequila acoperit cu Salsa de porumb, Sablefish de tei de miere cu Salsa de porumb Jalapeno, și Friptură Chipotle bavette cu porumb de tei și salsa groasă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista