Salsa de portocale și Avocado

Salsa de portocale și Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de portocale și Avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 83 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ardei jalape, secțiuni de grapefruit roz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Avocado-Salsa Portocalie, Salsa de portocale și Avocado, și Avocado Salsa De Portocale.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron; aruncați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unic 2012 are straturi de cireșe sălbatice, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșie rubinie palidă și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista