Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari

Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari
Fiery Peach Salsa din 'borcane mici, arome mari ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 70 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 18 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cilantro, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piersică la grătar aprinsă și salsa Habanero, Cardamom-gem de prune din borcane mici, arome mari, și Jelly jalape de la borcanele mici, arome mari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
2
În timp ce borcanele fierb, combinați toate ingredientele, cu excepția coriandrului, într-un litru de 8 litri. cuptor olandez din oțel inoxidabil sau emailat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați 1/2 cană de apă; se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5
Umpleți, sigilați și procesați borcanele, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch și procesând 10 minute.
6
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții70
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista