Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri

Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri
Salsa de mazăre cu ochi negri necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 222 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri de tortilla, sos de salată, ardei gras și ceapă verde. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri, Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri, și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați sosul de salată, smântâna și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Se adaugă la amestecul de mazăre; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 4 ore.
4
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Revista