Salsa de castravete de fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 154 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, suc de lămâie, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Castravete Și Fenicul Meze, Răcitor De Castraveți-Fenicul, și Salată de castraveți și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați castravetele, feniculul, avocado, ceapa roșie, ardeii banane, coriandru, miere, suc de lămâie, sare și piper într-un castron. Lăsați amestecul să stea 20 de minute înainte de servire.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.