Salsa Cu Două Chili La Grătar

Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa cu două Chili la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 32 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei iute habanero, ardei iute anaheim, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, Tilapia Chili-lime la grătar cu Salsa de piersici, și Creveți Chili la grătar cu Salsa de miere de piersici.
Instrucțiuni
Clătiți 2 ardei iute Anaheim proaspeți (aproximativ 6 oz. total) și 2 ardei iute habanero proaspeți (1/2 oz. total). Purtând mănuși de bucătărie, tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele, venele și tulpinile. Clătiți 1/2 kilogram de ceapă verde și tăiați capetele. Clătiți 4 roșii romi (aproximativ 14 oz. total), și se taie în jumătate.
Așezați legumele pe un grătar ușor uleiat peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți după cum este necesar până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute pentru ceapa verde și habaneros, aproximativ 8 minute pentru roșii și 12 până la 15 minute pentru Anaheims.
Scoateți din grătar așa cum este gătit. Când legumele sunt reci, tocați-le grosolan. În blender sau robot de bucătărie, combinați legumele tocate, orice sucuri și 1 lingură de oțet de vin roșu; se învârte până se omogenizează.
Se adaugă sare după gust. Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.