Salsa Caldă De Mango

Salsa Caldă De Mango
Salsa caldă de Mango necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 95 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de sare și piper măcinat, mango, bucăți de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Sunny & Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), și Salată de Mango-spanac cu vinetă caldă de slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți și amestecați ceapa și ardeiul jalapeno până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie și coriandrul; gatiti pana se parfumeaza, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Împingeți amestecul de ceapă și piper pe marginile tigaiei și adăugați mango și ananas în centrul tigaiei. Gatiti, fara a amesteca, pana cand fructul incepe sa se caramelizeze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
PiperPiper
FructeFructe
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă sucul de lămâie în tigaie și se aduce la fierbere, amestecând și răzuind bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc; se amestecă untul și se amestecă pentru a combina uniform toate ingredientele. Condimentează după gust cu sare și piper negru; se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista