Salmon Mornay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 338 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză delicioasă, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon cu sos de dimineață, Croque-Madame, sos Mornay (sandviș cu șuncă și brânză la grătar cu ou prăjit și sos Mornay), și Sos Nou De Dimineață.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.