Salată înghețată de Iceberg cu oțet de șampanie
Salata de Iceberg congelată cu oțet de șampanie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 270 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de oțet de șampanie, ulei de măsline, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Înghețată De Iceberg, Salată de cartofi cu oțet de șampanie, și Carne de porc fiartă în oțet de șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți capul de salată pe o suprafață plană și tăiați-l pe jumătate la ecuator.
Transferați salata într-o tavă mică și puneți-o în congelator.
Într-un castron mediu, amestecați muștarul Dijon, oțetul și vârful de sare. Bateți încet uleiul de măsline și apoi adăugați tarhonul. Gust pentru condimente și pus deoparte.
Lăsați salata să rămână la congelator până chiar înainte de servire. Ei pot rămâne acolo timp de 4 până la 6 ore, dacă este necesar. Când este gata de servit, transferați pe un platou și stropiți fiecare jumătate cu pansamentul.