Salată în straturi de grădină
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în repertoriul dvs., Salata în straturi de grădină ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 50 de porții cu 74 de calorii , 4 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 2,29 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână mazăre, ciuperci, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 86% , acest fel de mâncare este remarcabil. Salata de pui în straturi cu cușcuș , salata grecească în straturi și salata de roșii, ardei și castraveți proaspete de grădină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați primele opt ingrediente.
Bateți uleiul, oțetul, zahărul, arpagicul, piperul, muștarul, sarea și usturoiul; se toarnă peste legume și se amestecă.
Așezați 1 qt. de verdeață în trei 4-qt. boluri; acoperiți fiecare cu 6 căni de amestec de legume. Repetați straturile. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 6 ore.