Salata verde cu usturoi Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miere, piper, ovăz laminat de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Salată verde cu sos de usturoi cu ardei iute, Salată De Coarde De Usturoi / Fasole Verde, și Salată Verde Picantă Cu Sos De Soia Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie, aruncați usturoiul cu ovăzul, untul și mierea și condimentați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Întindeți ovăzul într-un strat uniform și coaceți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți crocantul pe o farfurie și lăsați să se răcească complet, până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Între timp, într-un blender, combinați brânza de capră, pătrunjelul, cimbru, oțetul, scallionul, laptele degresat și uleiul de măsline și amestecați până se omogenizează. Răsturnați pansamentul într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lapte Fără Grăsimi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron mare, aruncați salata verde și roșiile cu 1/2 cană de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Presărați o parte din crunch peste salată și serviți. Rezervați pansamentul rămas și crocant pentru o altă utilizare.
1
Presărați usturoiul crocant peste piure de cartofi sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper