Salată verde cu usturoi crocant
Salata verde cu usturoi Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miere, piper, ovăz laminat de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Salată verde cu sos de usturoi cu ardei iute, Salată De Coarde De Usturoi / Fasole Verde, și Salată Verde Picantă Cu Sos De Soia Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-o tigaie, aruncați usturoiul cu ovăzul, untul și mierea și condimentați ușor cu sare.
Întindeți ovăzul într-un strat uniform și coaceți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Întindeți crocantul pe o farfurie și lăsați să se răcească complet, până când este crocant.
Între timp, într-un blender, combinați brânza de capră, pătrunjelul, cimbru, oțetul, scallionul, laptele degresat și uleiul de măsline și amestecați până se omogenizează. Răsturnați pansamentul într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați salata verde și roșiile cu 1/2 cană de pansament.
Presărați o parte din crunch peste salată și serviți. Rezervați pansamentul rămas și crocant pentru o altă utilizare.
Presărați usturoiul crocant peste piure de cartofi sau orez.