Salată verde cu usturoi crocant

Salată verde cu usturoi crocant
Salata verde cu usturoi Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miere, piper, ovăz laminat de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Salată verde cu sos de usturoi cu ardei iute, Salată De Coarde De Usturoi / Fasole Verde, și Salată Verde Picantă Cu Sos De Soia Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie, aruncați usturoiul cu ovăzul, untul și mierea și condimentați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Întindeți ovăzul într-un strat uniform și coaceți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți crocantul pe o farfurie și lăsați să se răcească complet, până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Între timp, într-un blender, combinați brânza de capră, pătrunjelul, cimbru, oțetul, scallionul, laptele degresat și uleiul de măsline și amestecați până se omogenizează. Răsturnați pansamentul într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un castron mare, aruncați salata verde și roșiile cu 1/2 cană de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Presărați o parte din crunch peste salată și serviți. Rezervați pansamentul rămas și crocant pentru o altă utilizare.
1
Presărați usturoiul crocant peste piure de cartofi sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista