Salată Toscană
Salata toscană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 244 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, parmezan, fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Friptură Toscană, Salată De Pâine Toscană, și Salată Panzanella Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați fasolea verde și amestecați. Gatiti aproximativ 2 minute, sau pana cand fasolea este usor frageda.
Transferați fasolea verde gătită într-un castron cu apă cu gheață și lăsați să se răcească timp de 3 minute.
Într-un castron mare, combinați fasolea verde cu salata verde, fasolea cannellini, măslinele și ceapa roșie. Aruncați pentru a combina.
Stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă cu parmezan ras și se servește.