Salată Tocată În Stil New York

Salată Tocată În Stil New York
Salata tocată în stil New York ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 874 calorii, 39G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de mozzarella, salată verde, avocado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată Tocată În Stil New York, Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), și Cheesecake în stil New York.

Instrucțiuni

1
Așezați diferite verdeață și toate fixinele în feluri de mâncare mici. Aveți un castron mare din inox cu clești. Puneți-i pe toți să-și construiască propria salată aruncând ceea ce vor în castron. Aruncați cu pansament, apoi turnați salata aruncată pe o tăietură. Cu două cuțite, tăiați rapid salata, astfel încât să fie tăiată în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se transferă pe o farfurie și se presară cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista