Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata italiană slabă tocată. O porție conține 218 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, zahăr, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Grecească Tocată Slabă, Salată tocată de varză de Bruxelles cu sos slab de brânză albastră, și Salată Italiană Tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați toate ingredientele salatei, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, bateți ingredientele de pansament cu sârmă până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă pansamentul peste amestecul de salată; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză.