Salata rece Soba cu legume crocante este o vegan garnitură. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 89 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ardei gras, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Taitei Soba reci cu sos de scufundare Tsuyu (Zaru Soba), Salată Rece De Tăiței Soba, și Salată rece Soba și Tempura.
Instrucțiuni
1
Gatiti soba ca pachetul direcționează.
2
Se scurge, se răcește și se usucă cu prosoape.
3
Amestecați sosul de soia, mirinul, oțetul, uleiul de susan și zahărul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Oțet
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați tăiței și legumele într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă jumătate din pansament peste tăiței, aruncând bine pentru a acoperi.