Salată prăjită de morcovi și sfeclă roșie
Salata prăjită de morcovi și sfeclă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 50 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sfeclă, morcovi, ridichi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Morcovi Și Sfeclă Rasă, Sfeclă Roșie Morcov Raita, Ușor Sfeclă Roșie Morcov Raita, și morcov de sfeclă poriyal , cum se face morcov de sfeclă poriyal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Aruncați sfecla cu 1-1 / 2 lingurițe. ulei; se întinde pe jumătate din foaia de copt cu margini mari pulverizată cu spray de gătit. Aruncați morcovii cu uleiul rămas; se întinde pe cealaltă parte a foii de copt.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când legumele sunt fragede. Se răcește 5 min.
Acoperiți platoul mare cu verdeață de salată; deasupra cu legume prăjite și ridichi.
Stropiți cu pansament; se acoperă cu brânză.