Salată prăjită de dovlecei și spanac cu sos de migdale prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii prăjiți și salata de spanac cu pansament de migdale prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. Un amestec de dovlecei de nucă, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Dovlecei de nucă prăjită peste Farro și naut cu sos de iaurt cu chimen prăjit, Salată prăjită de dovlecei și spanac, și Salată Prăjită De Dovlecei Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aruncați dovleceii cu 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie superficială și întindeți cuburi în 1 strat. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește în mijlocul cuptorului, amestecând o dată la jumătatea prăjirii, până când dovlecelul este doar fraged și auriu pal, aproximativ 30 de minute în total. Se răcește în tigaie pe un raft până se încălzește, aproximativ 15 minute.
În timp ce dovleceii se prăjesc, gătiți migdalele în restul de 4 linguri de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc moderat, amestecând constant, până devin aurii, aproximativ 3 minute, apoi condimentați cu sare și piper.
Se toarnă migdalele și uleiul într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron mare și se răcește până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Când migdalele și uleiul s-au răcit, bateți sucul de lămâie în ulei într-un castron până se combină bine, apoi condimentați cu sare și piper.
Adăugați dovlecei, spanac și jumătate de migdale la pansament și aruncați ușor pentru a acoperi.
Împărțiți salata în 6 farfurii de salată și presărați cu migdalele rămase.