Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata proaspătă de legume și paste Tortelloni. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, spanac pentru copii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată Proaspătă De Legume-Paste, Salată De Paste Cu Legume Proaspete, și Salată De Paste Cu Legume Proaspete.
Instrucțiuni
1
Pregătiți tortelloni conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Sare
2
Adăugați sparanghel în ultimele 3 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Scurgeți pastele și sparanghelul; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Paste
Apă
4
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați spanac, sare și piper; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Piper
Sare
7
Combinați amestecul de paste și amestecul de spanac într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați suc de lămâie; aruncați ușor pentru a acoperi. Porții de Top uniform cu brânză și nuci.