Salată portugheză de sardină și cartofi cu rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sardina portugheză și salata de cartofi cu rucola. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 35g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de Sardine și cartofi cu sos Romesco, {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, și Salată Nouă De Cartofi Cu Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați cartofii, 1 lingură de ulei și 3/8 linguriță de sare pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Se amestecă cartofii; coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Combinați 2 linguri de ulei, suc, șalotă, boia de ardei, usturoi și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați cartofi fierbinți în castron; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se usucă sardinele cu prosoape de hârtie; se presară cu restul de 3/8 linguriță de sare.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați sardine în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt crocante si gata.
Aranjați aproximativ 1 1/2 căni de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Scoateți cartofii din pansament cu o lingură pliată; aranjați aproximativ 3/4 cană de cartofi pe fiecare porție.
Stropiți restul de pansament peste salate; acoperiți fiecare cu 2 sardine.
Se servește cu pene de lămâie; se presară piper.