Salată portugheză de sardină și cartofi cu rucola

Salată portugheză de sardină și cartofi cu rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sardina portugheză și salata de cartofi cu rucola. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 35g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de Sardine și cartofi cu sos Romesco, {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, și Salată Nouă De Cartofi Cu Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați cartofii, 1 lingură de ulei și 3/8 linguriță de sare pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Se amestecă cartofii; coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați 2 linguri de ulei, suc, șalotă, boia de ardei, usturoi și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați cartofi fierbinți în castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se usucă sardinele cu prosoape de hârtie; se presară cu restul de 3/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați sardine în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt crocante si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Aranjați aproximativ 1 1/2 căni de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
10
Scoateți cartofii din pansament cu o lingură pliată; aranjați aproximativ 3/4 cană de cartofi pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Stropiți restul de pansament peste salate; acoperiți fiecare cu 2 sardine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
12
Se servește cu pene de lămâie; se presară piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PiperPiper
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista