Salată Pesto de pui și cartofi
Salata de Pesto de pui și cartofi este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 280 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 161 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de fasole, cartofi idaho, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Pesto-Pui-Cartofi, Salată De Cartofi Pesto, și Salată De Cartofi Pesto.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare și grea cu capac etanș pe jumătate plin cu apă. Aduceți-l la fierbere la foc mare.Între timp, tăiați cartofii pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în felii de 1/2 inch.
Adăugați cartofii în apa clocotită, acoperiți și reveniți la fierbere. Gatiti 3 minute.
Adăugați fasolea verde în oală cu cartofii și gătiți încă 4 minute.
Scurgeți cartofii și fasolea și dați deoparte. Legumele ar trebui să fie în continuare relativ firm.In aceeași oală, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până la mare și gătiți puiul în timp ce amestecați, timp de 6 până la 8 minute, sau până când carnea este complet gătită.
Scoateți puiul de pe foc și amestecați sosul pesto. Amestecați ușor cartofii și fasolea verde, având grijă să nu rupeți legumele.
Serviți salata caldă sau la temperatura camerei pe un pat de salată verde, dacă doriți. Dacă faceți înainte, răciți peste noapte.