Salată murată de morcovi și Daikon

Salată murată de morcovi și Daikon
Salata murată de morcovi și Daikon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 74 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, oțet de orez, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă Vietnameză De Morcov Murat Și Daikon, Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți, și Glisoare asiatice de chiftele de pui cu morcov murat și Daikon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârful fiecărui morcov pe o diagonală lungă. Folosiți un Benriner sau alt feliator de legume sau o răzătoare grosieră pentru a tăia morcovii în fâșii sau folosiți un cuțit pentru a tăia bețe de chibrit. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
CuțitCuțit
2
Așezați morcovii într-o strecurătoare mare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Utilizați aceeași metodă pentru a face benzi daikon. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
4
Adăugați la morcovii din strecurătoare și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Se presară sarea și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Așezați peste un castron sau în chiuvetă și lăsați să stea timp de 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Între timp, într-o cratiță nereactivă, combinați apa, oțetul și zahărul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. (Nu gătiți legumele, scăldați-le.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
9
Clătiți scurt legumele cu apă rece, apoi strecurați-le uscate și transferați-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se toarnă peste amestecul de oțet și se amestecă ușor cu o lingură de lemn pentru a se asigura că toate legumele sunt bine umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
11
Lăsați să stea 1 oră înainte de servire.
12
Pentru a servi, ridicați salata din Baia de oțet (Vezi nota) și Movilă atractiv pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista