Salată Mixtă De Verdeață Și Sfeclă

Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Salata mixtă de verdeață și sfeclă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sfeclă, jardiniere migdale tăiate, salată verde ruptă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți portocalele, rezervând 2 linguri. lichid.
Se amestecă lichidul rezervat și pansamentul.
Aruncați verdeața cu sfeclă, nuci și ceapă într-un castron mare.
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.