Salată Mexicană De Vară

Salată Mexicană De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați salata mexicană de vară. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 585 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, brânză feta, semințe de chimen și nuci de pin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Salată Mexicană De Vară, Salată ușoară de fasole" mexicană " de vară, și Salată De Quinoa De Porumb Mexican De Vară La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mică și uscată, prăjiți semințele de chimen, semințele de coriandru, chile și nucile de pin la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Nuci De PinNuci De Pin
Ardei IuteArdei Iute
Pâine SandwichPâine Sandwich
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pansamentul într-un castron de servire și amestecați uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați măslinele, roșiile, cilantro și brânza. Aruncați ușor pentru a combina și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TomateTomate
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
5
* Bucătari notă: chile uscat poate fi, de asemenea, tăiat în inele mici folosind foarfece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca trei bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Trei Bastoane Durell Vineyard Origine Chardonnay
Trei Bastoane Durell Vineyard Origine Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochin proaspăt, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra Durell Vineyard. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnăturii lui Durell juxtapusă cu o senzație de gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersică de vară evidențiază finisajul lung și delicios.
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista