Salata mexicană de ton și fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 97G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1344 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $ 4.57 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food are 19 fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână pâine pitta, roșii, tunan în apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este super. Încercați Salată Mexicană De Ton, Salată Mexicană De Ton, și Salată Mexicană De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți pâinea pitta. Odată răcit, rupeți în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Se amestecă fasolea, avocado, roșiile, ceapa de primăvară și ardeiul iute. Fulgați tonul deasupra salatei, turnați peste sosul de salată, apoi adăugați bucățile crocante de pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.