Reteta salata mexicana cu sos de rodie-Var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată mexicană cu pansament de var, Salată Mexicană Cu Sos De Miere De Var, și Salată mexicană tocată cu sos de miere-var.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ulei de măsline și amestecați cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați rucola și următoarele 4 ingrediente (prin coriandru) și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Rucola
4
Așezați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată. Completați fiecare cu 1 lingură de semințe și 1 linguriță de nuci de pin.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.