Salată marinată de Kale și năut cu ceapă Sumac
Salata marinată de Kale și năut cu ceapă Sumac este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 296 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc din 1 lămâie, semințe de susan, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1555 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Vegan: sandviș de Kale și năut fiert cu ceapă Sumac, Pui cu ceapă și Sumac (djaj Bi-basal Wa Sumac), și Salată de năut de ardei dulce cu mentă și miere-vinaigretă de Sumac.
Instrucțiuni
Combinați frunzele de kale cu ulei de olie și 1 linguriță de sare într-un castron mare. Aruncați până când este acoperit uniform. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei până când varza este ușor ofilită, aproximativ 1 oră.
Între timp, așezați ceapa într-un castron mediu și acoperiți cu apă rece. Se lasă să se odihnească timp de 15 minute. Clătiți în mai multe schimbări de apă, apoi uscați cu grijă cu un filator de salată căptușit cu prosoape de hârtie.
Combinați ceapa cu sumac și semințe de susan. Condimentează după gust cu sare.
Combinați sucul de lămâie, usturoiul și muștarul într-un castron mic. Odată ce varza este ofilită, aruncați varza, amestecul de suc de lămâie și nautul într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți salata acoperită cu ceapă sumac.