Salată marinată de Kale și năut cu ceapă Sumac

Salată marinată de Kale și năut cu ceapă Sumac
Salata marinată de Kale și năut cu ceapă Sumac este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 296 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc din 1 lămâie, semințe de susan, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1555 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Vegan: sandviș de Kale și năut fiert cu ceapă Sumac, Pui cu ceapă și Sumac (djaj Bi-basal Wa Sumac), și Salată de năut de ardei dulce cu mentă și miere-vinaigretă de Sumac.

Instrucțiuni

1
Combinați frunzele de kale cu ulei de olie și 1 linguriță de sare într-un castron mare. Aruncați până când este acoperit uniform. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei până când varza este ușor ofilită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, așezați ceapa într-un castron mediu și acoperiți cu apă rece. Se lasă să se odihnească timp de 15 minute. Clătiți în mai multe schimbări de apă, apoi uscați cu grijă cu un filator de salată căptușit cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați ceapa cu sumac și semințe de susan. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
SumacSumac
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Combinați sucul de lămâie, usturoiul și muștarul într-un castron mic. Odată ce varza este ofilită, aruncați varza, amestecul de suc de lămâie și nautul într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Serviți salata acoperită cu ceapă sumac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
SumacSumac
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista