Salată Mare De Cer Ni
Big Sky ni salata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 8 și costă $ 4.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 355 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, coajă de lămâie, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Nicoise, Salată Nicoise, și Salată Fierbinte De Ni Nicolas.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați sucul de lămâie cu oțetul, șalota, muștarul, usturoiul și coaja de lămâie și pulsați până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline într-un jet subțire și amestecați până se emulsionează.
Adăugați caperele și câte un vârf de sare și piper și pulsați până când caperele sunt tocate grosier.
Puneți cartofii într-o oală mare cu apă rece. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 18 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece până se răcește. Se usucă și se taie în sferturi.
Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați haricots verts și gătiți până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă rece. Se usucă.
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu 1/4 cană de pansament cu lămâie și transferați pe farfurii mari. Lucrând cu 1 ingredient la un moment dat, aruncați cartofii, haricots verts, păstrăvul și roșiile cu pansamentul rămas și aranjați peste salata verde.
Se ornează cu ouăle și măslinele.
Serviți salata imediat, trecând separat orice pansament rămas.