Salată La Grătar
Salata la gratar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 79 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți radicchio, andive belgian, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Salată La Grătar, Salată la grătar cu Manchego, și Salată la grătar cu CR-uri și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți grătarul (căldură medie-mare).
Stropiți 1 lingură de ulei peste endive, radicchio și romaine, apoi presărați sare și piper. Grătați salata până când sunt crocante-fragede și rumenite în pete, întorcându-se ocazional, aproximativ 6 minute. Tăiați gros salata, apoi aruncați-le într-un bol mare cu uleiul rămas și oțetul. Condimentează salata, după gust, cu mai multă sare și piper.