Salată Germană De Cartofi Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Germană de cartofi cu aragaz lent. O porție conține 164 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, țelină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Salată Germană De Cartofi Cu Aragaz Lent, Salată Germană De Cartofi Cu Aragaz Lent, și Salată Germană De Cartofi Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana se rumeneste si crocanta; scoateți din tigaie cu lingura cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Gătiți ceapa și țelina în picături de slănină 5 până la 8 minute la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când sunt crocante.
Se presară sare, semințe de țelină și piper. Acoperiți și refrigerați slănina.
Puneți jumătate din amestecul de cartofi și ceapă în aragaz lent de 3 până la 4 litri. Repetați straturile.
Se toarnă bulion deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore.
Scoateți cartofii din aragaz, folosind lingura cu fante.
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb și oțetul într-un castron mic; se amestecă în lichid în aragaz. Se amestecă slănina. Îndoiți ușor cartofii. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 20 până la 30 de minute sau până când cartofii s-au îngroșat.
Se presara cu patrunjel. Salata de cartofi se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.