Salată Farro

Salată Farro
Salata Farro este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 415 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați arugula pentru copii, portocală, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus 15 mai multe Farro S vei iubi pentru totdeauna, Ciuperci Farro și Porcini (farro Con Funghi), și Zuppa di Farro (supă italiană de Farro).

Instrucțiuni

1
Așezați farro - ul într-un castron mare și acoperiți cu apă rece. Înmuiați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Apoi puneți farro-ul într-o oală mare și acoperiți cu bulionul de pui și 4 căni de apă rece. Setați la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți descoperit până când farro este fraged, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți farro - ul și aruncați cu uleiul de măsline și oțetul de vin roșu. Condimentează cu puțină sare și piper. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
FarroFarro
4
Într-un castron mare, aruncați farro-ul împreună cu rucola, roșiile, merele, castraveții și Supremele portocalii. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista