Salată Edamame cu bucăți de friptură crocante
Salata Edamame cu bucăți de friptură crocante este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de edamame, muștar dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Friptură Prăjită Cu Edamame Și Coriandru, The Nasty Bits: urechi de porc prăjite crocante, și The Nasty Bits: coada de porc prăjită crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului.
Scurgere. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin ulei de susan) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați edamame, roșii, castraveți și ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie medie din fontă la foc mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Combinați friptura, sarea și piperul, aruncând pentru a acoperi friptura.
Adăugați amestecul de friptură în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste bine si crocant, amestecand frecvent. Lingura 1 1/2 cani amestec edamame pe fiecare din 4 plăci; top uniform cu friptură.