Salată De Țelină

Salată De Țelină
Salata de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 160 de calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, pâine sandwich, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, Salată de țelină și rădăcină de țelină, și Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți corzile exterioare din 4 coaste de țelină cu un cuțit de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Tăiați țelina decojită în lungimi de 2 inci, apoi folosiți slicer pentru a julienne suficientă țelină pentru a măsura 2 căni, rezervând toate garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
3
Transferați țelina julienned într-un castron și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați suficient de garnituri și coaste rămase în felii de 1/4 inch pentru a măsura 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
5
Adăugați felii de țelină (nu julienne) și apă într-o cratiță mică și fierbeți, acoperite, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjel, amestecând până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
7
Transferați feliile de țelină albite, pătrunjelul și orice lichid rămas într-un blender și pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 2 minute, apoi forțați printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând și aruncând solidele. Se amestecă 1/4 linguriță de sare și un vârf de piper în coulis de țelină și se pune vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
PiperPiper
ApăApă
SareSare
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
8
Încălziți 1 cană de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți pâinea, amestecând constant, până se rumenesc, 15 până la 20 de secunde. Transferați imediat crutoanele cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi presărați sare de țelină. Răciți crotonii la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De țelinăSare De țelină
CrutoaneCrutoane
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Bateți împreună oțetul, piperul, restul de 1/4 linguriță de sare și uleiul de lingură rămas într-un castron mare până se omogenizează, apoi adăugați julienne de țelină și crutoane, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
OțetOțet
țelinățelină
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Lingurați aproximativ 2 linguri de coulis de țelină pe fiecare dintre cele 4 farfurii și îngrămădiți salata alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista