Salată De Țelină
Salata de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 160 de calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, pâine sandwich, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, Salată de țelină și rădăcină de țelină, și Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți corzile exterioare din 4 coaste de țelină cu un cuțit de tăiat.
Tăiați țelina decojită în lungimi de 2 inci, apoi folosiți slicer pentru a julienne suficientă țelină pentru a măsura 2 căni, rezervând toate garniturile.
Transferați țelina julienned într-un castron și răciți.
Tăiați suficient de garnituri și coaste rămase în felii de 1/4 inch pentru a măsura 2 căni.
Adăugați felii de țelină (nu julienne) și apă într-o cratiță mică și fierbeți, acoperite, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjel, amestecând până se ofilesc.
Transferați feliile de țelină albite, pătrunjelul și orice lichid rămas într-un blender și pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 2 minute, apoi forțați printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând și aruncând solidele. Se amestecă 1/4 linguriță de sare și un vârf de piper în coulis de țelină și se pune vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece.
Încălziți 1 cană de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți pâinea, amestecând constant, până se rumenesc, 15 până la 20 de secunde. Transferați imediat crutoanele cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi presărați sare de țelină. Răciți crotonii la temperatura camerei.
Bateți împreună oțetul, piperul, restul de 1/4 linguriță de sare și uleiul de lingură rămas într-un castron mare până se omogenizează, apoi adăugați julienne de țelină și crutoane, aruncând pentru a acoperi.
Lingurați aproximativ 2 linguri de coulis de țelină pe fiecare dintre cele 4 farfurii și îngrămădiți salata alături.