Salată de șuncă și spuds

Salată de șuncă și spuds
Reteta Salata Ham 'n' Spuds se poate face in aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 245 de calorii, 10 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 1,01 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Vă este adus de Taste of Home. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați ouă fierte tare, oțet de cidru, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de șuncă și spanac, șuncă și spanac și salată de cartofi umplute cu pui afumat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cartofii, șunca, ouăle, măslinele, țelina, ardeiul verde și ceapa. Într-un castron mic, combinați maioneza, condimentul, pimenturile, muștarul și oțetul; se toarnă peste amestecul de cartofi. Se amestecă ușor pentru a acoperi. Răciți câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Serviți într-un castron tapetat cu salată verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista