Ham Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 134 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți piper, boia de ardei, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, aruncați varza, șunca și ardeii. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, zahărul, semințele de țelină, sarea, piperul și ardeiul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
(rezervati 1 Lingura)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Mustar Preparat, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste amestecul de varză și se aruncă pentru a acoperi.