Salata de vinete și sparanghel la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 231 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de sare și piper măcinat, oțet balsamic, andive și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Vinete La Grătar, Salată De Vinete La Grătar, și Salată De Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Aruncați sparanghelul, vinetele și roșiile cu aproximativ 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Vinete
Tomate
Sare
3
Aranjați legumele pe grătarul preîncălzit; gătiți până se înmoaie, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Bateți uleiul de măsline și oțetul într-un castron până se omogenizează; condimentează după gust cu sare și piper negru. Aruncați romaine, andive și îmbrăcați-vă împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Oțet
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Serviți legume la grătar deasupra amestecului de salată îmbrăcată; se presară cu parmezan.