Salata de varză și varză de Bruxelles este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale, suc de lămâie, varză toscană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați salată de varză și varză de Bruxelles, Salată de varză și varză de Bruxelles, și Salată de varză de Bruxelles și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucul de lămâie, muștarul Dijon,șalota, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și un vârf depiper într-un castron mic. Se amestecă pentru a se amesteca; setaside pentru a lăsa aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă varza de Bruxelles tăiată subțire și mărunțită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Măsurați 1/2 cană de ulei într-o cană. Lingură 1 lingură ulei din ceașcă într-o tigaie mică; ulei de căldură la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați migdale laskillet și amestecați frecvent până la pete maronii aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
5
Transferați piulițele pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
6
Presărați migdaleușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
7
Bateți încet uleiul de măsline rămas în cupinto amestec de suc de lămâie. Se condimentează dressingpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: pansamentul, amestecul de varză și migdalele prăjitepot fi pregătite cu 8 ore înainte. Acoperițidressing și amestec de kale separat șise răcește. Acoperiți migdalele și lăsați să stea în camerătemperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Migdale
Suc
Lămâie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Adăugați pansament și brânză în amestecul de kale;aruncați pentru a acoperi. Se condimentează ușor cu sare șipiper.