Salată de varză de Sud

Salată de varză de Sud
Salată de varză de sud este o rețetă de sud care servește 6. O porție conține 143 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsime. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de salată de varză, ceapă, chimen măcinat și ardei jalapeno. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de varză sudică clasică, Salată de varză picant de la „Around the Southern Table și Salată de varză cremoasă în stil sudică Chipotle cu porumb.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, amestecați sosul pentru salată, sucul de lămâie și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă peste salată de varză; arunca pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista