Salată de tăiței și sos de arahide

Salată de tăiței și sos de arahide
Tăiței și sos de arahide salata castron ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, apă, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Bol cu spanac Soba cu sos de arahide, Bol de tăiței cu sos de bere-arahide, și Castron De Tăiței Cu Sos Asiatic "Arahide" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguine conform indicatiilor de pe pachet, adaugand broccoli, morcovi si ardei gras in ultimul minut de gatit; scurgeți pastele și legumele. Clătiți cu apă rece până când pastele și legumele sunt reci; scurgere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
MorcovMorcov
PastePaste
ApăApă
2
În castron mic, bate treptat apă și ulei în unt de arahide cu sârmă măturică până la omogenizare. Bateți în oțet, sos de soia, ghimbir și ardei roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Unt De ArahideUnt De Arahide
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
GhimbirGhimbir
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron mare de servire, amestecați amestecul de paste, sosul de arahide, ceapa și coriandrul până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista