Salată de Taco la grătar și rece
Salata de Taco la grătar și rece ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 359 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.75 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piele, sare, pansament catalina și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chill Out, stil spaniol: Gazpacho de roșii galbene, pesmet de migdale prăjite, Piquillos umplute cu salată de ton sau roșii prune, Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco, și Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați patru laturi pe lungime din ardeiul roșu, lăsând intacte capetele tulpinii și semințele. Aruncați tulpina și semințele.
Combinați pudra de chili, sarea și 1/4 linguriță de piper negru; presărați uniform peste sferturile de pui și piper.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați sferturi de pui și piper pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata și piperul este fraged. Se răcește ușor; feliați sferturile de pui și piper în fâșii.
Combinați fâșiile de pui și piper, fasolea și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine. Acoperiți și răciți 10 minute sau până când sunt gata de servit. Pentru a servi, așezați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire. Aranjați amestecul de pui uniform peste salată și presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză. Aranjați 6 chipsuri de tortilla pe fiecare farfurie de salată.