Salată De Sparanghel Ras

Salată De Sparanghel Ras
Salata de sparanghel ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sparanghel ras, Salată De Sparanghel Ras, și Salată De Sparanghel Ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, oțetul, șalota și câte un vârf de sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 15 minute.Între timp, prăjiți nucile de pin într-o tigaie medie la foc mediu, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți într-un castron mic pentru a se răci.Folosind un cojitor de legume, tăiați subțire sparanghelul pe lungime în fâșii și puneți-l într-un castron mare. (Dacă aveți probleme cu decojirea porțiunii finale a unei sulițe de sparanghel, sprijiniți sulița pe mânerul plat de lemn al unei spatule sau linguri. Acest lucru îl va ridica suficient de sus pentru a permite peelerului să se miște liber.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți uleiul de măsline în amestecul de lămâie-oțet într-un flux subțire și constant. Gustați și condimentați pansamentul cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați nucile de pin răcite, pansamentul, jumătate din parmezan și tot pătrunjelul în sparanghel și aruncați cu mâinile pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.
7
Se servește acoperit cu feliile de parmezan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista