Salată de spanac cu citrice și sfeclă prăjită

Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de spanac cu citrice și sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de grapefruit, mandarine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de varză și spanac cu sfeclă și usturoi prăjit-vinetă de citrice, Salată De Citrice Și Sfeclă Prăjită, și Salată de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți sfecla într-un vas mediu de copt.
Stropiți ușor cu ulei de măsline și frecați pentru a acoperi sfecla. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 1 oră și 15 minute, până când sfecla este fragedă. Când sfecla este suficient de rece pentru a o manipula, curățați-le și sfărâmați-le.
Între timp, într-un castron mic, acoperiți feliile de ceapă cu oțet.
Adăugați un vârf mare de sare și amestecați bine.
Lăsați să stea aproximativ 1 oră.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați mandarinele și grapefruitul, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Într-un castron mic, bateți muștarul cu 3 linguri de oțet din feliile de ceapă.
Se amestecă 1/4 cană de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Puneți spanacul într-un castron mare.
Scurgeți feliile de ceapă și adăugați la spanac împreună cu mandarina, grapefruitul și sfecla.
Stropiți sosul de muștar peste salată și aruncați bine.